Echipa de specialisti

Andreia ȘTEFĂNESCU

Andreia ȘTEFĂNESCU este Preşedintele A.R.C.I. Ea este Psihoterapeut cu competențe în Psihoterapie Sistemică Familială și de Cuplu, având studii academice și experiență profesională în Psihologie, Consiliere Psihologică și Educațională, Art-terapie, Psihopedagogie Specială, Asistență Socială, Traumologie și Nutriție. În cadrul Asociației, Andreia este Manager și Trainer acreditat de către Ministerul Educației Naționale în desfăşurarea următoarelor cursuri: ”Tehnici de intervenție educațională”; ”Tehnici inovative de educație”; ”Educaţia prin arte combinate”; ”Intervenția sistemică în educația pentru sănătate- Abordare medicală, psiho-sociologică și pedagogică”. De asemenea, susține cursuri pentru specialiștii din domeniile psiho-sociale și educaționale.

Dr. Cosmin Sorin COSMA

Dr. Cosmin Sorin COSMA este Vicepreședinte A.R.C.I. și Cercetător Științific în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Cosmin este Dr. inginer în fabricarea implanturilor medicale. El se implică activ în stabilirea și implementarea strategiilor de dezvoltare, inovare și performanță ale Asociației.

Prof. Delia Ramona BOAR

Delia Ramona BOAR este Vicepreşedinte A.R.C.I. și Profesor cu grad didactic II în învăţământul preuniversitar. În completarea sarcinilor privind dezvoltarea și promovarea Asociației, Ramona este Trainer și Asistent de program în cadrul programelor de formare profesională acreditate de către Ministerul Educaţiei Naționale, având responsabilități administrative în gestionarea și implementarea acestora.

Prof. Anamaria MOLDOVAN

Anamaria MOLDOVAN este Trainer și Asistent de program în cadrul programelor de formare profesională acreditate de către Ministerul Educaţiei Naționale. Anamaria este Profesor cu grad didactic I în învățământul preuniversitar, fiind licențiată în Filologie, specializarea Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Engleză și absolventă a masteratului de Management curricular, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Cu o vastă experiență în învățământul preuniversitar, Anamaria este specialist în curriculum și consilier pe probleme curriculare, fiind autor de auxiliere didactice pentru învățământul preșcolar.

Dr. Daniel Cosmin ANDRONACHE

Dr. Daniel Cosmin ANDRONACHE este Asistent Universitar Doctor la Departamentul de Științe ale Educație, din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. În cadrul doctoratului în Științele Educatiei a urmat un stagiu de cercetare la Universitatea din Viena iar ulterior studiilor doctorale a urmat aprofundarea domeniului prin studii de cercetare postdoctorală. Principalele interese de cercetare vizează domeniul proiectării curriculare centrate pe competențe, fiind autor a peste 25 de studii (cărți și articole științifice) în domeniul pedagogei. În cadrul Asociației, Daniel este trainer acreditat de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice pentru următoarele cursuri: ”Tehnici de intervenţie educaţională”; ”Educația prin arte combinate”; ”Tehnici inovative de educaţie” și                ”Intervenția sistemică în educația pentru sănătate- Abordare medicală, psiho-sociologică și pedagogică ”.

Dr. Cristina Aneta TÎRHAȘ

Dr. Cristina Aneta TÎRHAȘ este Lector Universitar Doctor în cadrul Universității Avram Iancu, Facultatea de Sociologie, Antropologie și Filosofie din Cluj-Napoca. A absolvit studiile doctorale în cadrul Universității Babeș-Bolyai, deținând titlul de Doctor în Sociologie și este autor a peste 40 de studii științifice, naționale și internaționale. În cadrul Asociației, Cristina este Trainer acreditat de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice pentru următoarele cursuri: ”Tehnici de intervenţie educaţională”; ”Tehnici inovative de educaţie” și ”Intervenția sistemică în educația pentru sănătate- Abordare medicală, psiho-sociologică și pedagogică ”.

Dr. Amalia Sanda GAL

Dr. Amalia Sanda GAL este Lector Universitar Doctor în cadrul Universității Avram Iancu din Cluj-Napoca, la Facultatea de Științe Sociale și Politice, Specializarea Asistență Socială și la Facultatea de Educație Fizică și Motricitate Specială, Specializarea Kinetoterapie, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic. Având experiență didactică în învățământul universitar a publicat peste 20 de articole științifice în domeniul asistenței sociale și psihopedagogiei speciale. În cadrul Asociației, Amalia este Trainer acreditat de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice pentru următoarele cursuri: ”Tehnici de intervenţie educaţională” și ”Tehnici inovative de educaţie”.

Prof. Liliana MURSA

Liliana MURSA este profesor pentru învățământul preuniversitar, cu grad didactic I și are o vastă experiență și expertiză în formarea continuă a cadrelor didactice, fiind formator în cadrul Casei Corpului Didactic Alba. În cadrul A.R.C.I., Liliana este Trainer acreditat de către Ministerul Educației Naționale pentru următoarele cursuri: ”Tehnici de intervenţie educaţională”; ”Tehnici inovative de educaţie”; ”Intervenția sistemică în educație pentru sănătate- Abordare medicală, psiho-sociologică și pedagogică”.

Dr. Vlad POPESCU

Dr. Vlad POPESCU  este Medic specialist pediatru și Trainer acreditat de către Ministerul Educației Naționale în cadrul programului de formare ”Intervenția sistemică în educație pentru sănătate- Abordare medicală, psiho-sociologică și pedagogică”.

Prof. Csilla LAZAR

Csilla LAZAR este profesor pentru învățământul preuniversitar, cu grad didactic I și are o vastă experiență și expertiză în formarea cadrelor didactice, fiind formator în cadrul Casei Corpului Didactic Harghita și autor de auxiliare didactice pentru învățământul preșcolar, în limba maghiară. În cadrul A.R.C.I., Csilla este Trainer acreditat de către Ministerul Educației Naționale pentru următoarele cursuri: Tehnici de intervenţie educaţională și Tehnici inovative de educaţie.

Dr. Mihaela  POPESCU

Dr. Mihaela  POPESCU este specialist în biochimie, farmacie și nutriție. În cadrul A.R.C.I., Mihaela este Trainer acreditat de către Ministerul Educației Naționale pentru programul de formare ”Intervenția sistemică în educație pentru sănătate- Abordare medicală, psiho-sociologică și pedagogică”.

Gheorghiță TODICA

Gheorghiță TODICA este Licențiat al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca având o importantă experiență profesională ca Asistent Social. De asemenea, Gheorghiță este specializat în Psihodramă, fiind autor de auxiliare didactice pentru diverse niveluri ale învățământului. În cadrul A.R.C.I., Gheorghiță este Trainer acreditat de către Ministerul Educației Naționale pentru următoarele cursuri: ”Tehnici de intervenţie educaţională”, ”Tehnici inovative de educaţie” și ”Intervenția sistemică în educație pentru sănătate- Abordare medicală, psiho-sociologică și pedagogică”.

Psih. Georgiana ROȘCA

Georgiana ROȘCA este Licențiată în Psihologie, absolvind Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca și Masteratul Tehnici Psihologice de control comportamental și dezvoltarea potențialului uman. În cadrul A.R.C.I. Georgiana este Psiholog cu orientare terapeutică în Psihoterapia cognitiv-comportamentală și Trainer în cadrul programelor de formare. Deține o vastă experiența clinică în cazuistică de abuz, traumologie, terapie individuală pentru copii, adolescenți și adulți.

Psih. Cristina ROMAN

Cristina ROMAN este Licențiată în Psihologie, absolvind Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. În cadrul A.R.C.I. Cristina este Psiholog cu orientare terapeutică în Psihoterapia cognitiv-comportamentală.

Psih. Monica VINIAȘI

Monica VINIAȘI este Psiholog în cadrul A.R.C.I., cu orientare terapeutică în Psihoterapie familială şi de cuplu.

Simona HURUBAN

Simona HURUBAN asigura activitatea administrativă și de secretariat a Asociației.

Ec. Carmen CHERECHEȘ

Ec. Carmen CHERECHEȘ este Economist Licențiat și Expert contabil în cadrul A.R.C.I.

Psih. George PINTEA este colaborator A.R.CI. El este psihoterapeut, cu orientare terapeutică în Psihoterapie pozitivă.

Dr. Iulia PINTEA este colaborator A.R.C.I. Ea este Medic Psihiatru și Psihoterapeut, cu orientare terapeutică în Psihoterapie pozitivă.

Adrian BARBU este colaborator A.R.C.I. El este Artist desenator şi ilustrator.

Gabriela BARBU este colaborator A.R.C.I. Ea este Kinetoterapeut, psihomotrician şi psihopedagog.

Av. Mirela BOJAN este colaborator A.R.C.I. Ea este Avocat, membru al Baroului Cluj.