Carti tiparite

Călătoria unui minunat copilaș

de Andreia Ștefănescu

(Carte editată sub egida ARCI)

Începutul narativelor frumoase poate deveni un moment magic atunci când emoțiile pozitive te cuprind în totalitate.

Cartea ”Călătoria unui minunat copilaș” înglobează un curcubeu de trăiri pe care orice părinte merită să le experimenteze. Cu fiecare rând parcurs, cititorul va înainta spre tărâmul spiritual al sensului vieții. Acțiunea comică și imaginile prietenoase fac trimitere la unitatea familială și bucuria acceptării rolului de părinte.

Pentru că fiecare copil este unic, autoarea s-a gândit să personalizeze această cărticică, ceea ce demonstrează creativitate și un caracter inovativ. Oferirea ei în dar, poate fi prilej de a surprinde într-un mod plăcut și intens părinții care sărbătoresc venirea pe lume a copilului.

Poate cel mai important este faptul că încheierea acțiunii nu coincide cu finalul cărții. S-a păstrat un loc special pentru urările de bine în călătoria vieții… deci, un loc special pentru orice părinte, bunic, naș, unchi, vecin, medic sau prieten, care dorește să se alăture acestei povești.

Recenzie de,

Daniel ANDRONACHE

Doctor în Științele Educației

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

 

coperta

O întâlnire buclucașă!

de Andreia Ștefănescu

(Carte apărută sub egida ARCI)

Există o singură perioadă din viață în care rolul de erou se potrivește în totalitate. Este nevoie de vârsta potrivită pentru a putea intra, cu adevărat, în lumea poveștilor. A venit timpul ca îndrăgitul Moș să ofere copiilor rolul principal în Sărbătorile de Iarnă.

Pe tărâmul acțiunii cărții „O întânire buclucașă”, indiferent dacă aveți fetiță sau băiețel, numele lor va rămâne scris pentru totdeauna. Fiecare pagină este rezervată celui mic, abundând de amuzament prin replici, suspans, ipostaze și imagini realizate de un cunoscut specialist în benzi desenate. Este și Moșul prin preajmă… fără să aibă idee, bietul de el, câte se pot întâmpla atunci când copilul este personajul principal

Cartea este concepută pentru fiecare copil în parte și susține crearea unor amintiri care se vor lega în familie. Pentru preșcolari, citirea se realizează facil după imagini, iar pentru școlari, lectura este ușor de realizat.

Recomand această carte deoarece, în substratul său, conținutul promovează principiile psihologice și educaționale moderne, vizând crearea de situații ce faciliteză formarea unei stime de sine optime, dezvoltarea umorului de la vârste fragede și crearea de oportunități pentru interacțiunea plăcută a membrilor familiei.

Întreaga carte este o surpriză!

Recenzie realizată de

Daniel ANDRONACHE

Doctor în Științele Educației

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pentru realizarea personalizată a cărții, avem nevoie din partea dumneavoastră să ne transmiteți numele și prenumele copilului (eventual diminutive, nume de alint etc.)

Comenzile se fac pe adresa de mail Editura.ARCI@gmail.com